Home / Njoftime dhe Aktivitete / 1 Vjetori i Kartës Rinore Evropiane :)

1 Vjetori i Kartës Rinore Evropiane :)

Karta Rinore 1 vjeç 🙂

Karta Rinore tashmë ka mbushur vitin e parë në shqipëri.

Të rinj të shumtë të cilët janë anëtar të Kartës Rinore, u bënë bashkë për të festuar 1 vjetorin e Kartës Rinore në Pezë, në datën 16 Shtator.

Falenderojmë bashkëpunëtorët tanë, pa mbështetjen e të cilëve nuk do të ishte i mundur realizimi i kësaj feste.
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë ; EasyPay; Dajti Ekspres; Shluj “Universiteti Marin Barleti”; Pasticeri Cremona

Gëzuar, #RedBulltëbënmekrahë

Përjeto eksperiencën Evropiane 🙂
Do More Be more!

#Rini #Evrope #Aktivitet #Perfshirje #Oferta #Trajnime #Vullnetarizem #Eksperience #Udhetime #Argetim

Bëhuni pjesë e Kartës Rinore, duke aplikuar në www.kartarinore.al

 

 

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SONY DSC

SONY DSC