Home / Rubrikë / Zëri i të rinjve / Thonë se një buzëqeshje e ëmbël reflekton jetën tuaj.

Thonë se një buzëqeshje e ëmbël reflekton jetën tuaj.

Përveç estetikës kujdesi oral ndikon edhe në shëndetin tuaj të përgjithshëm, ndaj kujdesi i dhëmbëve është shumë i rëndësishëm. Të gjithë sot duan një buzëqeshje “hollywood-iane” , dhëmbë të bardhë.
Zbardhimi i dhëmbëve sot është një nga procedurat më të kërkuara dhe më të njohura për arsye estetike. Një proçedurë që për një kohë të shkurtër arrin të përmirësoj buzëqeshjen tuaj.
Duhet të zgjidhni zbardhimin në klinikë sepse:
1. Agjenti zbardhues i përdorur është me përqendrim të lartë 30-35% peroksid hidrogjeni , i cili sjell një efekt të menjëhershëm
2. Zbardhimi në klinikë siguron një buzëqeshje perfekte në ditët tuaja më të rëndësishme
3. Efekti është i gjatë dhe dhëmbët zbardhen shumë, në pak seanca
4. Ju do të keni sigurinë e një trajtimi të suksesshëm
5. Imazhi juaj do të ndryshoj
Dhe së fundmi, vajza përdorni buzëkuq të kuq në nuancë blu për t’i bërë dhëmbët tuaj të duken më të bardhë.
ALBA KAMBERI

Studente, Fakulteti i Shkencave Dentare, Universiteti ALDENT