Home / Rubrikë / Zëri i të rinjve / Ajo që dua…ladies’ power edition

Ajo që dua…ladies’ power edition

Screen-Shot-2015-03-25-at-11.11.37-AM

Ajo…një fjalë e bukur, e vogël, e brishtë. Një këngë për buzën, një melodi për veshin. Ajo që të gjithë e duan, ajo që unë dua të jem.
Dua të jem ajo e bukura si Sophia Loren, ajo e ëmbla si Audrey Hepburn.
Dua të jëm ajo e brishta si Lady Diana, por të urdhëroj si Mbretëresha Elizabeth.
Të jem kokëkrisur si Erin Brokovich dhe të më qeshin sytë si Julia Roberts.
Të kem gjithnjë një buzëqeshje për të dhuruar si Princesha Grace, por të jem një safe-choice si Kate Middleton.
Dua të jem e hekurt si Zonja Thatcher, por të dukem si Jackie Kennedy.
Të vishem si Coco Channel dhe dhe të mbroj të drejtën si ligjërisht Bjonde.
Të luftoj për të drejtën si Zhan D’Ark, të shpëtoj botën si Lara Croft.
Dua të fal pozitivitet me forcën e Anne Frank.
Dua të fal dashuri si Zhulieta e Shekspirit.
Dua të fal, të fal si Nënë Tereza.
Megjithatë, asgjë s’më hyn në sy nëse s’bëj si ajo, nëse s’mendoj si ajo, nëse s’jam si ajo…si idhulli im, nëna ime.

 

Nga Uendi Kodheli