Home / Rubrikë / Zëri i të rinjve / Ajo që dua… Nga Uendi

Ajo që dua… Nga Uendi

E dua moshën time, e dua rininë, energjinë, gjallërinë.
Dua jetën e gjimnazit si në Gossip Girl.
Të kem Louboutin-et e Blake Lively-t dhe cantën Chanel të Leighton Meester-it.
Dua të eci në rrugët e New York-ut të Carrie Bradshaw-t.
Dua të punoj në Wallstreet-in e Dicaprios, por të fle si Homer Simpson.
Të urdhëroj si Djalli i veshur me Prada, por të buzëqesh si Janifer Garner.
Të festoj si Great Gatsby, të kërcej si Jennifer Lopez, mbase ta fik ndonjë si Miley Cyrus.
Dua të ndjek operan si Pretty Woman.
Dua të më thyhet zemra po aq bukur sa Taylor Swift-it dhe të qaj me kënget e Adele.
Të më doje Justin Bieber sic do Chuck Bass e të më këndojë Ed Sheeran. Kështu, të krijoj një Brangelina të dytë.
Dua të dukem si ëngjëjt e Victoria-s, dhe botën ta shpëtoj si ato të Charlie-t.
Me të pasmet e Kim-it, të parmet e Kylie-t, të sfiloj si Kendall.
Dua të sillem si Audrey dhe të më admirojnë si Marylin-in, me mëngjeset te Tiffany dhe netët te Mocambo.
Dua të përcjell lumturi si Ellen Degeneres.
Të udhëtoj, të ha, të lutem, të dashuroj si Julia Roberts.
Dua të ndjek endrrat e mia…dhe mbi të gjitha unë dua të jetoj ashtu sic vetëm unë di ta bëj.

Nga: Uendi Kodheli

 

    EMËR & MBIEMËR (e domosdoshme)

    EMAIL (e domosdoshme)

    TEMA (e domosdoshme)

    MESAZHI JUAJ (e domosdoshme)