Home / Si ta perdorësh

Si ta perdorësh

KARTA-RINORE-FINAL-DRAFT_PRINTJu mund të gjeni Kartën Rinore Evropiane në Shqipëri. Mjafton të shikoni adezivet në dyqane dhe organizatat që ofrojnë ulje të përhershme dhe të përkohshme.

Nëpërmjet faqes së internetit kartarinore.al, ju mund të njiheni me të gjitha zbritjet që ofrojnë sektorë të ndryshëm si edhe mund të gjeni vendndodhjet e tyre.

 

MERRNI MAKSIMUMIN NGA KARTA JUAJ!

Mos harroni se ju mund të perdorni kartën tuaj në 36 vendet Evropiane, me mbi 60.000 zbritje në të gjithë Evropën. – Shih më shumë në: www.eyca.org/card/countries

Kur ju udhëtoni nëpër Evropë, vetëm shikoni për adezivët European Youth Card në dyqane dhe organizatat pjesëmarrëse.

Për të mësuar më shumë rreth zbritjeve në Evropë, ju mund të kërkoni në faqen e internetit të Kartës Rinore Evropiane: www.eyca.org/discounts/search

Shikoni edhe për oferta ndërkombëtare – international discounts (KJO ESHTE AJO QE KUR E SHTYPJE HAPEJ NJE FAQE TJETER)  në hotele dhe shërbime financiare në faqen e internetit të Kartës Rinore Evropiane – Shikoni në.