Home / Pyetësor

Pyetësor

Për herë të parë në Shqipëri! Karta Rinore Evropiane ( European Youth Card). Të rinjtë shqiptarë me anë të kësaj karte do të përfitojnë ulje në shërbime dhe produkte si në Shqipëri ashtu dhe në 38 vendet të Evropës.

[contact-form-7 404 "Not Found"]