Home / Karta Rinore Evropiane (European Youth Card)

Karta Rinore Evropiane (European Youth Card)

Çfarë është Karta Rinore Evropiane?

Karta Rinore Evropiane është pjesë e një programi rinor Evropian që mundëson një sërë avantazhesh të gjithë të rinjve dhe zbritje në një gamë të gjerë të dyqaneve dhe  sektorëve të ndryshëm në Shqipëri dhe Europë.

Por nuk ndalon këtu. Karta Rinore Evropiane ofron 60.000 zbritje nëpër Europe. Ju mund të udhëtoni me Kartën tuaj në 36 vende të Europës  dhe të përfitoni të gjitha benefitet e Kartës tuaj.

Dëshironi të dini si dhe ku mund ta përdorni kartën tuaj? Thjesht hidhini një vështrim  në zbritjet që ofrohen në bazën e të dhënave në faqen zyrtare.

Ju gjithashtu mund të hyni në bazën e të dhënave në faqen e internetit të Kartës Rinore Evropiane dhe të njiheni me të gjitha zbritjet që janë në dispozicion në të gjithë Evropën.

Informacion Kyç rreth Kartës Rinore Evropiane

  • Karta Rinore Evropiane është një kartë personale dhe jo e transferueshme e vlefshme për të gjithë të rinjtë nga mosha 14-30 vjeç
  • Karta Rinore Evropiane është e vlefshme për një vit, e rinovueshme dhe kushton 5 € ose 700 lekë.
  • Karta Rinore Evropiane ofron zbritje çmimesh dhe nuk është një kartë kredie ose kartë debiti.
  • Karta Rinore Evropiane është e vlefshme në Shqipëri dhe në 36 shtete të Europës, të cilat të gjitha përdorin logon European Youth Card (EYCA) për të identifikuar programin.
  • Për t’i thjeshtëzuar gjërat çdo dyqan ose sektorë shërbimi që ofron zbritje për Kartën Rinore ka një adeziv sinjalizues.

1 logo | 36 shtete | 60 000 zbritje në gjithë Evropën | më shumë se 5 milion kartë-mbajtës!