Bursa, Kurse dhe Trajnime

Thirrje e hapur për të rinj nga Shqipëria

Thirrje e hapur për të rinj nga: Shqipëria, Anglia, Gjermania, Kosova, Serbia, Bosnje dhe Hercegovina, Qipro dhe Rumania. Titulli i projektit: Kuptimi dhe rezistimi ndaj ekstremizmit nacionalist – Ballkani Perëndimor dhe Çështja e Kosovës Eksperienca Erasmus + është akoma më e mire kur projekti zhvillohet në një tokë të bukurisë …

Lexo më shumë

Aplikim për pjesëmarrje në Exit Polls’, Zgjedhjet 2021 dhe trajnime të certifikuara

Në kuadër të “Rinia dhe Zgjedhjet 2021”, Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim të ngushtë me fondacionet Konrad-Adenauer-Stiftung dhe Friedrich-Ebert-Stiftung e në partneritet me EuroNews Albania, zhvilloi Akademinë e Edukimit Politik, e më së fundmi serinë e emisioneve #RinVote me pjesëmarrjen të rinjve dhe kandidatëve për deputet të dy kaheve të …

Lexo më shumë