Bursa, Kurse dhe Trajnime

Trajnim në Portugali

  PBA: Bëni lëvizje IV Data: 12-17 Shtator 2017 Vendi: Vila da Marmeleira, Portugali Pranohen: 40 pjesëmarrës Afati i fundit për të aplikuar: 30 Maj 2017 Një seminar për të bërë kontakte e bashkë-organizuar nga NA BEFR dhe PT, dhe e bashkëfinacuar nga NA për të promovuar partneritete dhe zhvilluar Shkëmbime …

Lexo më shumë

Forum Rinor në Varshavë

  Afati i fundit për të aplikuar: 12 Prill 2017 E hapur për: të gjithë të rinjtë dhe punonjësit e rinj Kostot: të gjitha shpenzimet të paguara Përshkrimi Rreth 300 pjesëmarrës — ku përfshihen liderë, punonjës të rinj dhe krijues të politikave rinore nga Partneriteti Lindor dhe 33 vendet Evropiane të përfshira në Programin …

Lexo më shumë

Collective Global Accelerator, Londër

Jeni gati për të ndryshuar Botën? Afati i fundit për të aplikuar: 30 April 2017 E hapur për: të gjitha shtetet Kostot: të gjitha të mbuluara. Përshkrimi The Collective Global Accelerator është duke të kërkuar ty! Shpenzo 4 javë në Londër këtë verë për të marrë trajnime,seminare dhe akses në rrjet dhe …

Lexo më shumë