Bursa, Kurse dhe Trajnime

Kurs falas për Digital Marketing

A je një i ri i papunë dhe jo në marrëdhënie shkolle që po kërkoni të rrisni aftësitë tuaja në fushën digjitale? 02HERO është programi i duhur për ju! Organizata Youth for Social Changes ofron për ju 2 programe të cilat rrisin aftësitë tuaja të buta dhe digjitale si këshillim …

Lexo më shumë