Home / Njoftime dhe Aktivitete / WINTER SCHOOL – UNIVERSITETI I TIRANËS

WINTER SCHOOL – UNIVERSITETI I TIRANËS

15055746_525854424251993_6680720293278428653_n

 

WINTER SCHOOL – UNIVERSITETI I TIRANËS

Universiteti i Tiranës dhe Qendrat e Karrierës vazhdojnë traditën për të pestin vit radhazi me organizimin e “Shkollës Dimërore” me temë: “Student in Europe. Changing lives, Opening minds”.

Për të gjithë ju studentë të UT-së që jeni të interesuar për një eksperiencë të jashtëzakonshme akademike, kulturore dhe sociale ky është aktiviteti i duhur për të marrë pjesë!

Nga data 07-10 Dhjetor 2016 do të jemi në Tushemisht, Pogradec me leksione, seminare, trajnime, workshope, seanca informuese, punë në grupe si dhe vizita turistike.

Në lidhje me pjesëmarrjen në shkollën dimërore do të ketë një fee prej 2000 lekë të reja kjo fee përfshin transportin+akomodimin (full board).

Kap Momentin!

Mos hezito!

Apliko !