Home / Njoftime dhe Aktivitete / Maratona e Tiranës

Maratona e Tiranës

Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Federatën e Atletikës, organizon “Maratonën e Tiranës” në datën 09 Tetor 2016.
Pjesëmarrësit në maratonë do të jenë nxënës të gjimnazeve të Tiranës, njerëz me aftësi ndryshe si dhe çdo qytetar shqiptar dhe i huaj që dëshiron të bashkohet.

Maratona do të zhvillohet në 4 kategori, të cilat janë:
1 – Hand Bike (Njerëz me aftësi ndryshe)- distanca 2 km;
2 – Run – 10 km;
3 – Half marathon – 21 km;
4 – Fun Run.

Maratona është një mundësi e mirë argëtimi dhe inkurajimi për të jetuar shëndetshëm përmes aktivitetit sportiv.
Rregjistrohu FALAS në www.maratonaetiranes.al dhe shihemi në datën 9 Tetor, ora 09:00 përballë Muzeut Historik Kombëtar.

Stafi i Youth Act Center do të jetë pjesë në Maratonën e Tiranës, dhe fton të gjithë të rinjtë të cilët janë anëtar të Kartës Rinore të bashkohen në datën 9 Tetor 2016.

14352570_10154556630921926_3519888203134246266_o