Home / Njoftime dhe Aktivitete / Sondazh për Kartën Rinore Evropiane

Sondazh për Kartën Rinore Evropiane

Mendimet tuaja janë shumë të vlefshme për ne, dhe duke plotësuar formularin e mëposhtëm, ju do të na ndihmoni ne në përmirësimin e vazhdueshëm të Kartes Rinore Evropiane.

Plotësoni saktësisht të gjitha fushat, duke përmendur dhe vështirësitë që mund të keni hasur në njohjen e kartës në biznese të ndryshme.