Home / Njoftime dhe Aktivitete / WOW! Këtë dhuratë do ta donin të gjitha femrat

WOW! Këtë dhuratë do ta donin të gjitha femrat

 

Na ndajnë shumë pak ditë nga festa e “Shën Valentinit” dhe e vetmja gjë që i shkon cdo kujt në mendje ështe se cfarë do të marrë ose do të bejë dhuratë. Simbolet e ditëve të sotme për Shën Valentinin janë zemrat, lulet, pëllumbat dhe engjëlli Kupid. Një buqetë me lule, do të ishte ideale për cdo femër. Prej disa vitesh, kjo është mënyra më e natyrshme, me të cilën të rinjtë shqiptarë përpiqen të festojnë ditën e Shën Valentinit.

Karta Rinore Evropiane është gjithmonë në mbështetje të të rinjve shqiptarë për t’i bërë të gjithëve jetën më të lehtë dhe të ndihen njësoj si të rinjtë evropianë. Kështu në bashkëpunim me lule Diana ju keni mundësinë të përfitoni 15% zbirtje për cdo buqetë me lule që do të bëni pranë “Lule Diana”.

Lulet janë nga më të larmimshmet dhe ju do të ngeleni tepër të kënaqur, shërbim transporti të shpejtë edhe korrekt.

Më poshtë do të gjeni disa buqeta me lule që cdo femër do të donte të merrte si dhuratë.

 

 

 

 

 

 

       

 

 

          

 

        

 

    

 

 

Lulet janë opsioni parë dhe më i bukur për dhuratë.

Lule Diana.

Adresa: Rruga : Myslym Shyri, pranë rrugës Muhamed Gjollesha.