Home / Lista e bizneseve

Lista e bizneseve

Teatri i Metropolit

1.00
  1. Home
  2. »
  3. Kulturë & Argëtim
  4. »
  5. Kinema/Teatër
  6. » Teatri i Metropolit
Address:
Rruga “Den Gjo Luli”, Tiranë 1000
042270668
Description:

Zbritje: Qendra Kulturore Tirana ( Teatri i Metropolit) ofron 40 % zbritje për Kartën Rinore Evropiane (nga 500 lekë deri në 300 lekë).
*Në çdo provë gjenerale të premierës mbajtësit e kartës rinore kanë të drejtë të hyjnë falas (çdo të martë dhe të merkurë).
* Mbajtësit e kartës rinore, nëse bëhen mbi 20 vetë, kanë të drejtë të shohin shfaqjet teatrale falas një nga ditët: e premte, e shtunë, e diel.
Facebook: Teatri-Metropolit

Categories: