Home / Lista e bizneseve

Lista e bizneseve

Libraria “Tirana Times”

1.00
  1. Home
  2. »
  3. Blerje
  4. »
  5. Libra/CD&DVD/Kancelari
  6. » Libraria “Tirana Times”
Address:
Rruga "Andon Zako Cajupi", Ngjitur me shkollën Edith Durham, Tiranë 1000
+3554400083
Description:

Zbritje: Ofron 10% ulje për të gjithë librat dhe 20% ulje për librat e shtëpisë botuese “Tirana Times”.
Facebook: Libraria Tirana Times

Categories: