Home / Lista e bizneseve

Lista e bizneseve

Miha Body Tech

1.00
  1. Home
  2. »
  3. Sporte
  4. »
  5. Palestra
  6. » Miha Body Tech
Address:
Rruga Themistokli Germenji, Ne krah te TVSH-se, Tiranë 1001
Rruga Nikolla Tupe, Ish Blloku, ne krah te ish Mjesmes, Tiranë 1001
Rruga Fetah Bllaca, perballe Ambulances Qendrore, pallati Collaku, Durrës Zbritje: 10%
+355682000006
Description:

Zbritje: 10%

Teknologjia e fundit Gjermane MihaBodytec tashme ne Shqiperi dhe Kosove. Mjafton te ushtroheni vetem 25min ne jave per te pasur linjat e enderruara.

Instagram: mihabodytec_albania

Categories: