Home / Lista e bizneseve

Lista e bizneseve

Union Bank

1.00
  1. Home
  2. »
  3. Shërbime
  4. »
  5. Sigurime/Banka
  6. » Union Bank
+355(0) 4 23 89 111
Description:

Zbritje: ofron kushte të përmirësuara për kredinë për të gjithë të rinjtë të pasjisur me Kartën Rinore Evropiane, në krahasim me klientët standart:
- në interesat e kredive konsumatore
- në komisionin e mbylljes së parakohëshme
Njëkohësisht Union Bank ofron komisione te reduktuara ose zero komision për shërbimen e UB Online dhe po ashtu mundësinë e pajisjes pa pagesë të kartës së debitit Maestro.

Facebook: Union Bank

Categories: