Home / Lista e bizneseve

Lista e bizneseve

Kelis Salon

1.50
  1. Home
  2. »
  3. Shëndet & Estetikë
  4. »
  5. Sallone bukurie/ Parukeri
  6. » Kelis Salon
Address:
Rruga Medar shtylla, Komuna e Parisit, Tiranë
+355 692586984
Description:

Zbritje: 20%

Facebook: KelisSalon

Qethje, stilime, lyerje dhe nje game e gjere produktesh per meshkuj

Categories: