Home / Lista e bizneseve

Lista e bizneseve

RingArena (patinazh)

3.13
  1. Home
  2. »
  3. Kulturë & Argëtim
  4. »
  5. Lojëra në tryezë
  6. » RingArena (patinazh)
Address:
Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë 1001
04 454 0600
Facebook:
Description:

Ring Center

Zbritje: 10% per individe dhe 20% per grupe