Home / Lista e bizneseve

Lista e bizneseve

Cineplexx Albania

3.50
  1. Home
  2. »
  3. Kulturë & Argëtim
  4. »
  5. Kinema/Teatër
  6. » Cineplexx Albania
Address:
Qendra tregtare TEG, Tiranë 1001
+355 44 500 240
Description:

Për të gjithë përdoruesit e Kartës Rinore, 3 here ne jave( e martë, e mërkurë dhe e enjte) Cineplexx Albania ofron:
Filmi 2D 400 Lekë
Filmi 3D 550 Lekë

Categories: