Home / Lista e bizneseve

Lista e bizneseve

ARTISTIC JEWELLERY PIRRO

2.00
  1. Home
  2. »
  3. Blerje
  4. »
  5. Modë
  6. » ARTISTIC JEWELLERY PIRRO
Address:
Rruga Gjin Bue Shpata, Prane stadiumit Dinamo, lagja 8, pallati 5/1, Tiranë 1001
Rruga e Kavajes, nr 39, Tiranë 1001
CITYPARK SHOPPING MALL, Tiranë 1001
0692069496
Description:

Zbritje: 10% per te gjitha Bizhuterite e personalizuara argjendi, Kristalet 2D&3D, dhe Suveniret.

Facebook: Artistic Jewellery Pirro

Categories: