Home / Njoftime dhe Aktivitete / Vizitoni Spanjën (Catalonia), mos harroni të merrni dhe Kartën Rinore me vete!

Vizitoni Spanjën (Catalonia), mos harroni të merrni dhe Kartën Rinore me vete!

… shumë oferta janë duke pritur për ju!

sagrada-familia-552084_1920

EVENTS:

Për më shumë informacion : https://www.carnetjove.cat/ca/propostes/eyca-visit-catalonia