Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim special: Arti i të folurit në publik

Trajnim special: Arti i të folurit në publik

Trajnim special: Arti i të folurit në publik
12 maj – 30 qershor 2018

Një mundësi unike, për të besuar në zërin tuaj!

PSE DUHET NDJEKUR KY TRAJNIM?
– Sepse përmirëson aftësitë e të folurit me impakt në grupe të vogla dhe të mëdha
– Ndihmon të japësh mesazhe motivuese, frymëzuese dhe të paharrueshme
– Tejkalon stresin e të folurit para një audience
– Krijon lidhje të forta emocionale me dëgjuesit
– Mëson të përdorësh zërin dhe trupin në funksion të fjalës dhe ideve
– Rrit qartësinë, pasionin dhe dinamizmin e mesazheve tuaja
– Forcon vetbesimin se ke porencialin t’i mobilizosh dëgjuesit për qëllime të mira

KUSH DUHET TA NDJEKI?
Ky program është i vlefshëm për të gjithë ata që punojnë në sektorin publik, privat apo jofitimprurës, në biznese, organizata, parti politike, mësimdhënie, avokati, gazetari, art e kulturë dhe që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre komunikuese dhe të të folurit në publik.
Një trajnim për të gjithë ata që përmes komunikimit duan të progresojnë në karrierë, të rrisin prestigjin dhe influencën në punë dhe shoqëri.

ORGANIZON: Instituti i Lidershipit

FINALIZIMI:
Certifikatë trajnimi në “Artin e të Folurit në Publik”. Licensuar nga shteti shqiptar.

TARIFA:
179€ (149€ për ata me diplomë masteri apo diplomë 4 vjecare)

KOHEZGJATJA:
12 maj – 30 qershor 2018
(8 javë, 24 orë)

ORARI:
Të shtunave, ora 9.00 – 12.00

REGJISTRIMET:
Tek zyrat  në Bllok, kryqezimi i Bankës Credins, nga e hëna në të premte, ora 10.00-14.00

KONTAKTI:
Email: [email protected]
Tel.: 0686889271, 0696077881


REZUMEJA E LEKTORES:

SONILA KAPIDANI ka një përvojë mësimdhënieje 10 vjeçare si pedagoge e Fjalës Artistike dhe Regjisë, në Fakultetin e Artit Skenik, pranë Universitetit të Arteve në Tirane. Ajo është lektore e Komunikimit Publik pranë Universitetit Evropian të Tiranës dhe Specialiste Edukimi në Teatrin Metropol.

Ndër vite Sonila ka ofruar trajnime të te rinjve dhe profesionistëve në arte, politikë, media dhe shoqëri civile mbi teknikat e të folurin në publik; trajnime të zërit dhe shqiptimit dhe etikën e komunikimit.

Sonila Kapidani ka një eksperiencë mbi dhjetë vjeçare si Regjisore/Aktore dhe drejtuese projektesh teatrore, implikimesh ne shoqërinë civile si drejtuese dhe koordinatore projektesh me partnerë ndërkombëtarë mbi trashëgiminë kulturore dhe fushatash kombëtare për afrimin e publikut me Artin, Skenen dhe Kulturën shqiptare.

Në formimin e saj arsimor përfshihet diplomimi në Arte/Muzike në Selanik të Greqisë, diplomimi si regjisore teatri në Universitetin e Arteve në Tiranë, kualifikime ndërkombëtare mbi teatrin dhe të folurit në publik, si dhe studimet master në Antropologjinë e Edukimit pranë Qendrës së Studimeve Albanologjike.

Sonila Kapidani është autore e librit “Metodika për estetikën e të folurit” (një udhëzues për të folurit në publik), si dhe e një sërë artikujsh të ndryshëm shkencorë me fokus komunikimin dhe edukimin.