Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim profesional, mbi Strategjinë dhe Marketingun në Rrjetet Sociale

Trajnim profesional, mbi Strategjinë dhe Marketingun në Rrjetet Sociale

Allweb education vjen për herë të parë në Tiranë, në datat 29-30 Mars. Në një trajnim profesional, mbi Strategjinë dhe Marketingun në Rrjetet Sociale.

Çmimi i trajnimit është 119 euro. Për pjesëmarrësit nga e njëjta kompani aplikohet dhe zbritje.

REGJISTROHU TANI

Në ditët e sotme, mënyra se si ne e përdorim Facebook dhe Instagram ka ndryshuar tërësisht nga ajo se si e përdornim vite dhe muaj më parë. Me ndryshimet e fundit që janë bërë në algoritmet e Facebook është thelbësore që të gjithë personat që punojnë me mediat sociale, t’i njohin dhe t’i ndjekin ato, për t’u përshtatur me nevojat e klientëve.

Ky trajnim synon të ofrojë njohuri të përditësuara, diskutime rreth rasteve konkrete që do t’ju ndihmojnë të rrisni biznesin tuaj. Duke ndjekur trajnimin, ju do të keni mundësi të mësoni më shumë për Facebook, si të maksimizoni efektin e Instagram, si ta përdorni YouTube në mënyrën e duhur dhe si të punoni me influencuesit.

Pjesa e fundit e trajnimit është e rezervuar për disa punë praktike drejt teknikave më efektive të reklamimit duke përdorur platformën e reklamave në Facebook.

Trajnerët

DARKO BULDIOSKI

Darko është themeluesi i agjencisë së parë të marketingut dixhital në Maqedoni, NewMediaMK si edhe drejtor i AllWeb.mk, konferencës së marketingut dixhital. Ai është një lektor i çertifikuar pranë Academy për marketingun dixhital Clear View BTC. Ai ka qenë aktiv në fushën e edukimit të marketingut për më shumë se 10 vjet. Ai ka përvojë në një shumëllojshmëri projektesh në fushën e komunikimit dixhital dhe zhvillimit të strategjisë në mediat sociale për një numër të madh markash ndërkombëtare dhe rajonale.

DARJAN RADENKOVIC

Darjan është përgjegjës në seksionin e marketingut pranë agjencisë NewMediaMK. Fushat e tij kryesore të interesit janë reklamat dixhitale dhe analytics. Ai është lektor në Akademinë e Marketingut Brainster në Shkup. Darjan, pjesën më të madhe të karrierës së tij ka qenë menaxher marketingu në kompaninë Winner – Vienna Insurance Group dhe ka përvojë të vlefshme në përdorimin e marketingut dixhital dhe mediave sociale në korporata të ndryshme.

Për më tëpër informacion mbi temat që do zhvillohen klikoni Këtu