Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim profesional 1 ditor me temë: “Vetëbesimi dhe Suksesi”

Trajnim profesional 1 ditor me temë: “Vetëbesimi dhe Suksesi”

Trajnim profesional 1 ditor me temë:

“Vetëbesimi dhe Suksesi”

Pikat kryesore të trajnimit:

-Çfarë është Vetëbesimi?
-Sa punojmë ne për përmirësimin e vetvetes !
-Vetëbesimi,elementi kryesor për zhvillimin personal & profesional
-Mënyra të vërtetuara shkencërisht nga psikologë,për të rritur Vetëbesimin !
-Formula e Suksesit !

Zhvillimi: E shtunë më 24.02.2018 ora 10.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION
Pjesëmarrësit pajisen me certifikatë

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të mirëpritur të kontaktojnë në :

Email: [email protected]
Cel: 0672888893