Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim praktik 1 ditor: Vonesa në të folur, raste konkrete dhe menaxhimi i saj

Trajnim praktik 1 ditor: Vonesa në të folur, raste konkrete dhe menaxhimi i saj

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu