Home / Njoftime dhe Aktivitete / Trajnim me temë: “Teknikat e Negocimit në Biznes”

Trajnim me temë: “Teknikat e Negocimit në Biznes”

Tema: “Teknikat e Negocimit në Biznes”

Përshkrimi:
Negocimi në biznes është një atribut, aftësi dhe cilësi shumë e rëndësishme për te patur sukses. Marrëveshjet dhe arritjet mbi punë dhe objektiva të caktuara realizohen vetëm nëpërmjet negocimit ku të gjitha palët dalin të fituara. Për këtë arsye është e nevojshme që çdokush që dëshiron të arrijë një rezultat në fushën e biznesit por edhe në jetë i ka të domosdoshme të pajiset me teknika dhe metoda sesi të arrijë rezultate të mëdha me përpjekje shumë të vogla nëpërmjet negocimit

Zhvillimi: E shtunë më 03.03.2018 ora 10.30
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION
Pjesëmarrësit pajisen me certifikatë

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të mirëpritur të kontaktojnë në :
Email: [email protected]
Cel: 0672888893
Ju mirëpresim