Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 ditor FALAS me temë: Programimi në JAVA, Avantazhet dhe Ristë

Trajnim 1 ditor FALAS me temë: Programimi në JAVA, Avantazhet dhe Ristë

Trajnim 1 ditor FALAS me temë: Programimi në JAVA, Avantazhet dhe Ristë

IRISOFT EDUCATION në bashkëpunim me ALTERNATIVE PROFESSIONAL ACADEMY organizojnë një trajnim FALAS me temë: “Programimi në JAVA, avantazhet dhe risitë ” (Pikëtakim për mundësi të menjëhershme punësimi në programim)

Trajnimi do të jetë gjithashtu një pikë takim midis PJESËMARRËSVE të interesuar si dhe disa PUNËDHËNËSVE pjesëmarrës që duan të punësojnë MENJËHERË 30 Programatorë pas këtij trajnimi.

Trajnimi do të zhvillohet të PREMTEN më 27.07.2018 në orën 17.00 pranë ambjenteve të IRISOFT EDUCATION Rr Him Kolli, vila 23/1

Të interesuarit për informacion shtesë si dhe për të konfirmuar pjesëmarrjen janë të lutur të kontaktojnë në nr e cel: 0672888893 si dhe në email: [email protected]

IRISOFT EDUCATION & ALTERNATIVE PROFESSIONAL ACADEMY