Home / Njoftime dhe Aktivitete / Thirrje per vullnetare EVS ne Spanje

Thirrje per vullnetare EVS ne Spanje

12

Organizata Youth Act fton të gjithë vullnetarët dhe kartëmbajtësit të marrin pjesë në aplikimin për European Volunteering Service (EVS).

Nëse dëshironi të përfitoni një pervojë pune, kjo është mundësia juaj!!

Organizata Marroqui me qëndër në Malaga , Spanjë, sapo ka hapur thirrjen për vullnetarë EVS.

Shërbimi Vullnetar Evropian, është pjesë e programit Erasmus + dhe financohet nga Komisioni Evropian.

Organizata hostuese në Spanjë është duke kërkuar 3 vullnetarë të motivuar nga vëndet e Evropës dhe të Ballkanit.

Youth Act mund të bëhet organizata juaj dërguese nëse përzgjidheni!!!

Për më shumë detaje klikoni këtu!