Home / Njoftime dhe Aktivitete / Thirrje për të rinj pjesëmarrës – StartUP Academy

Thirrje për të rinj pjesëmarrës – StartUP Academy

E dini cili është programi me i ri i Start Up-eve që do të fillojë Ambasada e Shteteve te Bashkuara te Amerikes në Qarkun Shkodër?

StartUP Academy do të fillojë te Qendra Rinore ARKA me pjesëmarrjen e 30 të rinjve të moshës 18-35 vjec nga Qarku i Shkodrës.

Edhe nëse je nga Malesia e Madhe, Vau i Dejës, Puka dhe Fushë-Arrëz, dhe nuk mund të vish deri në Shkodër, sërish mund të aplikosh, pasi mund ta ndjekësh programin ONLINE!

Apliko tani!

Afati i fundit për dërgimin e aplikimit është deri me datë 10 Nëntor 2021.