Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje për pjesëmarrje në trajnimin “Zëri i Debatit”

Thirrje për pjesëmarrje në trajnimin “Zëri i Debatit”

Fondacioni Friedrich Ebert në bashkëpunim me organizatat The Hive, LIBURNETIK dhe Kongresin Rinor Kombëtar, do të organizojë në datat 25-27 Maj trajnimin Zëri i DebatitKy projekt ka për synim ngritjen e kapaciteteve të të rinjve përmes kulturës së debatit .

Thirrja është e hapur për të gjithë të rinjtë e moshës 17 deri 25 vjeç, që janë pjesë e një organizate rinore dhe / ose aktivistë të shoqerisë civile. Ky trajnim do të shërbejë për të formuar të rinjtë me shprehi të mira dhe të domosdoshme në cilesinë e komunikimit si dhe të orientuara drejt nevojave dhe interesave të tyre.

*Afati  i aplikimit është data 15 Maj 2018

Ju lutem klikoni në linkun APLIKO për të shkarkuar formularin e aplikimit dhe dërgojeni aplikimin në këtë adresë: [email protected]

Ju urojmë suksese!