Home / Njoftime dhe Evente / Thirrje për pjesëmarrës | Paneli ndërkombëtar i gjykatësve

Thirrje për pjesëmarrës | Paneli ndërkombëtar i gjykatësve

Paneli ndërkombëtar i gjykatësve – Je nga 15 deri në 25 vjec? Bashkohu në panelin ndërkombëtar të gjykatësve. Dërgo aplikimin tënd brenda datës 15 Nëntor 2020.
24 të rinj nga e gjithë bota do të përzgjidhen për tu bërë pjesë e këtj paneli.
Paneli ndërkombëtar i gjykatësve do të mbahet në datat 12 & 13 Shkurt 2021 në Normandy, për të propozuar “Cmimin e lirisë 2021” dhe për të identifikuar tre persona ose organizata të cilar do të përzgjidhen për të votuar online.
Për të marrë pjesë në këtë aventurë fantastike njerëzore, regjistrohu këtu