Home / Njoftime dhe Aktivitete / Thirrje për pjesëmarrës: Forumi i 3-të Rinor Rajonal në Novi Sad, Serbi

Thirrje për pjesëmarrës: Forumi i 3-të Rinor Rajonal në Novi Sad, Serbi

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu