Home / Njoftime dhe Aktivitete / “Thirrje për aplikime” në kuadër të Programit “Master’s & Internships Program”

“Thirrje për aplikime” në kuadër të Programit “Master’s & Internships Program”

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu