Home / Kurse dhe Trajnime / Thirje për pjesmarës – Akademia Evropiane e Punës Rinore

Thirje për pjesmarës – Akademia Evropiane e Punës Rinore

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu