Home / Kontakto / Raportime

Raportime

Karta Rinora

 

Në rast se keni probleme me njohjen e Kartës Rinore Evropiane, jeni të lutur të na Kontaktoni duke plotësuar më poshtë të dhënat tuaja dhe problemin që keni hasur.

 

Numer Telefoni

Email:

Emrin e biznesit

Lloji e problemit që keni hasur