Home / Njoftime dhe Aktivitete / Takim i hapur informativ

Takim i hapur informativ

 

ICT Awards tashme eshte bere pjese e jetes profesionale per te gjithe te apasionuarit pas teknologjise. Bashkohuni me ne nese deshironi me shume info rreth ketij eventi, menyrat se si mund te jeni jo vetem spektator por edhe protagonist.
Shtëpia botuese ICTS media ka hapur edicionin e 5-të , të çmimeve kombëtare në fushën e ICT. “Albanian ICT Awards V”.
Çdo shtetas shqiptar, pa dallim gjeografik, i cili ka qenë bartës i së paku një projekti të suksesshëm përgjatë vitit kalendarik 2016 mund të jetë kandidat. Kriter për t’u konsideruar kandidat i suksesshëm apo i nominuar, mund të jetë çdokush që përmes teknologjisë arrin të demonstrojë rezultate të matshme dhe të prekshme aty ku është e mundur, për përfituesit e targetuar.

Mund të jetë çdokush që demonstron zhvillimin e një teknologjie të re, apo qoftë duke e përdorur një teknologji egzistuese me metoda të reja

Krahas shtatë kategorive tradicionale, ky edicion sjell surpriza të reja sa i përket ndarjes së çmimeve risi:
ICT Inovacioni i Vitit
ICT Mobiliteti i Vitit
ICT Diploma e Vitit
ICT Ylli ne Ngjitje i Vitit
ICT Sherbimi Publik me i Mire i Vitit (Kosovë / Shqiperi)
ICT Akademiku i Vitit
Gruaja e Vitit ne ICT
Siguria Kibernetike
Kategori kjo e përbërë nga 3 nënkategori të tjera: Cyber Security Professional(s) of the Year; Cyber Security Company of the Year; Cyber Security Product of the Year;

Juria e Albanian ICT Awards e përbërë nga personalitetet më të spikatura të sektorit të teknologjisë së informacionit në Shqipëri dhe Kosovë e cila funksionon në mënyrë të pavarur dhe e bazuar në mënyrë strikte në rregullat e dhe kriteret e vlerësimit të vendosura me profesionalizëm të lartë kanë në fokus vlerat më të spikatura të sektorit të IT-së, komunikimit, biznesit dhe të shoqërisë.

 

Më shumë info