Study in USA

ESE PËR FALJEN – NGA NJË 10 VJEÇARE!

  Ndonjëherë – por si shpesh – fëmijët thonë ca gjëra të thjeshta (për t’u thënë) dhe të thella për t’u kundruar, e shumë të zorshme për t’u zbatuar. Eseja e penis enlargement mëposhtme është njëra prej tyre. Materiali është i paredaktuar – përveç ndonjë shenje pikësimi. Por thelbi mbetet i njëjtë: …

Lexo më shumë

Unë dhe Don Kishoti kundër mullinjve imagjinarë !

  Të gjithëve na vjen në mëndje kryevepra e novelistit të madh spanjoll Miguel de Servantes, e titulluar “Don Kishoti i Mançes”. E botuar për herë të parë në në origjinal në vitin e shumë largët 1605. Një fabulë e thjeshtë, por mbi të cilin autori gjeti shumë mirë pozitat …

Lexo më shumë

Fati, i ndërtuar apo i paracaktuar ?!

Ndoshta një temë disi e thellë për tu analizuar, ndoshta një temë jo e goditur për moshën apo nivelin e dijeve të individit tim. Gjithsesi, zgjedhjen e kam bërë tanimë. Shpresoj të paktën të arrij deri në përfundimin e mendimin tim. Me vlera apo jo, kjo për mua është një …

Lexo më shumë

Breaking the Stereotypes – “We Made It “Better Together”

  Imagine a 5-year-old child from the Balkan region growing up during the conflicts in 1990’s. How do you imagine this person after 20 years? Is this person Serbian who hates Albanians? Is this person Greek discriminating Macedonians? The answer is no. This person grew up to be a youth …

Lexo më shumë

Albana Osmani, mesazh për anëtarët e Kartës Rinore

Lexo më shumë

Renato Mekolli, mesazh për anëtarët e Kartës Rinore

Lexo më shumë

Ermal Mamaqi, mesazh për anëtarët e Kartës Rinore

Lexo më shumë

Soni Malaj, mesazh për anëtarët e Kartës Rinore

Lexo më shumë

Arbër Hajdari, mesazh për anëtarët e Kartës Rinore

Lexo më shumë

Arlinda Dudaj, mesazh për anëtarët e Kartës Rinore

Lexo më shumë