Home / Kurse dhe Trajnime / Shkollë Verore në Prespë!

Shkollë Verore në Prespë!

Summer_school_PPNEA-1

Vetëm për  studentet e Fakultetit te Pyjeve, Universiteti Bujqesor i Tiranes, mund të aplikoni në shkollën verore ndërkufitare të Prespës.

Afati i fundit është data 27 Qershor dhe aplikimet mund t’i nisni tek email [email protected] .

Për të aplikuar nevojitet një CV personale dhe formulari i aplikimit,

Shkolla verore organizohet në datat 18 – 22 Korrik, 2016 në të treja anët e Prespës (Shqiperi – Maqedoni – Greqi) dhe Udhetimi, akomodimi dhe vetëm 1 vakt ushqim eshte i mbuluar.

Shkarko Informacionin

Shkarko Formularin