Home / Njoftime dhe Aktivitete / Shërbim Vullnetar Europian në Slloveni

Shërbim Vullnetar Europian në Slloveni

 

Qendra Rinore Trbovlje në Slloveni kërkon 2 vullnetarë për muajt Gusht dhe Shtator 2018 të
cilët do të bëhen pjesë e Slovenian Cycle Trail që kalon përmes krahinës së Zavasjes. Vullentarët
do të vendosin shënjuesa dhe tabela në një shteg rreth 100 km në krahinën e bukur të Zavasjes.
Kodrat përreth do të jenë zyrat dhe ambientet e përditshme. Mentorët si the të rinjtë e Qendrës
Rinore Trbovlje do të udhëheqin vullnetarët e huaj në guidat e mountain bike.
Gjatë projektit do të përgatiten disa prezantime për multimedia për Slovenian Cycling Trail,
kështu që do të keni mundësi të merrni njohuri mbi bazat e fotografisë, filmimit dhe të
marketingut dixhital. Në fund të Shtatorit, me mbarimin e projektit do të prezantohen edhe
rezultatet e punës në publik.

Informacion mbi shpenzimet mujore:
– Rimbursimi mujor: 85 euro (e vendosur nga Erasmus+)
– Rimbursimi i ushqimit: 110 euro në muaj
– Rimbursimi i kostove të ushqimit: mbi 70 euro (të paguara sipas faturës).
– Pajisje me kartë për transportin publik në Trbovlje (opsionale).
– Akomodim ne MCT Hostel: krevat, tavolinë pune, kuzhinë dhe tualet i përbashkët me vullnetarë
të tjerë në apartamentin ngjitur.
– Apartamenti në qytet: Të gjithe vullnetarët akomodohen në apartamente me dhoma dyshe. Çdo
apartament është i pajisur me kuzhinë dhe tualet.

Në momentin e ardhjes vullnetarët do të prezantohen me organizatën koordinatore dhe atë
pritëse.
Vullnetarët kërkohen të moshës nga 18-29 vjeç, të jenë entuziastë dhe të motivuar për të marrë
pjesë në projekt, të kenë njohuri të mira të gjuhës angleze si dhe dëshirë për të punuar në natyrë.

Nëse jeni të interesuar aplikoni në [email protected] si dhe bashkangjisni një CV dhe letër
motivimi.
Për më shumë info ndiqni linkun  http://europa.eu/youth/volunteering/project/3909_sl

 

Afati i fundit për të aplikuar: 06/04/2018