Home / Njoftime dhe Aktivitete / Seminar: “Brain Drain Brain Gain” | Zagreb

Seminar: “Brain Drain Brain Gain” | Zagreb

Në datat 29-30 Tetor Youth Act mori pjesë në seminarin me titull “Brain Drain Brain Gain”. Ishin dy ditë fantastike në Zagreb në seminarin e organizuar nga EYCA – Këshilli i Europës, mbi fenomenin “Brain drain and brain gain” dhe çfarë mund të bëjë Karta Rinore Evropiane për të promovuar mundësitë që të rinjtë kanë brenda dhe jashtë vendit.

Seminari u organizuar në kuadër të EYCA – Marrëveshjes së Pjesshme me Këshillin e Europës mbi Levizshmërinë Rinore nëpërmjet Kartës Rinore Evropiane dhe në bashkëpunim me organizatën e cila administron Kartën Rinore në Kroaci si dhe me Ministrinë e Familjes, Rinisë dhe Cështjeve Sociale të Kroacisë.