Home / Kurse dhe Trajnime / Samiti Ndërkombëtar rinor, i të rinjve 2017 në Dubai

Samiti Ndërkombëtar rinor, i të rinjve 2017 në Dubai

A staggering twilight view of the Dubai Marina from the 85th floor.

Afati I fundiit për aplikim: 23 Dhjetor 2016

E hapur për: Pjesmarrës  të moshave 18 deri 35 vjec , nga e gjithë bota

Vendodhja: 23-27 Prill 2017 në Dubai, UAE

 

Përshkrim i eventit :

Rinia për Nismën e të Rinjve dhe GADHA Iniciativat e Grupit për Rininë prezantojnë Samitin Internacionalë të  3-të, e  të rrinjve për te rinjtë I cili do të zhvillohet në Dubai , nga data 23-27 të vitit 2017. Samiti do të eksplorojë tematikën e Rinisë Krijimi Inovacioneve sociale dhe ndërtimin e të ardhmes së  qëndrueshëme  nga Mjetet e Informacionit dhe Teknologjive të Komunikimit (TIK). Samiti do të mbledhi 150 pjesmarrës të huaj dhe 50 pjesmarrës lokal , të cilët kanë aftësinë e të qënit lider, më shumë se 30 oratorë dhe të ftuar të nivelit të lartë do të jenë në dispozicion për debate të frytshme, do të diskutojnë për zgjidhje dhe do të bashkpunojnë së bashku për të shtyr përpara plane ndërlidhës.

Kushtet e pranueshmërisë:

Për të marrë pjesë në Samitin e 3-të  Internacionalë  e të rinjve për të rinjtë  në Dubai , ju duhet  te keni :  ·         Duhet të jeni shtetas të një shteti në gjithë botën.

·         Të mos jeni më I ri se 18 vjec dhe jo më I madh se 35 vjec.

·         Duhet të demonstroni  aftësi  të forta personaliteti dhe potencial për t’u bërë  një lider I fortë ne komunitetin tuaj.

·         Të keni pasion për të krijuar ndryshim pozitiv në shoqëri  dhe të keni  dëshirë për të përdorur Y2Y në eksperiencën e pozicionit  si lider.

·         Të keni  një eksperiencë active në organizime civile sociale politike (lokale,shtetërore ose,internacionale), media, në sektorin e biznesit, në komunitetin local, në lëvizje fetare ose në fusha të tjera në lidhje me lidershipin.

·         Të keni njohuri (shkrim dhe të folur) në gjuhën Angleze.

Kostot:

Pagesa për pjesmarrjen është 300 EUR, e cila mbulon akomodimin, të ngrënin dhe materiale për sesionet. Kosto e pjesmarrjes është menduar në këtë shifër sepse konsiderohet e përballueshme për shumicën e praktikantëve.  Megjithatë pjesmarrësit duhet të mbulojnë shpenzimet e udhëtimit dhe vizës.

Aplikimi:

Duke gjetur përgjigje për pyetjet kyce , duke eksploruar temen nga perspektiva të ndryshme, duke ndarë ide, praktikat më të mira dhe eksperiencat unike, duke lidhur të rinjt aktiv me praktikantë dhe ekspertë, ne duam të ndërtojmë një atlas integral me mundësi dhe aksione të cilat do të adoptojnë ndryshime dhe do të ndihmojnë të ecim përpara në të ardhmen e afërt. Duke I ofruar pjesmarrsëve nga Samiti një set unik aftësish, të nevojshme për zhvillimin e tyre si lider dhe profesionistë në fushë , ne duam të krijojmë një hapsirë me aktivistë konkurues të cilet do të jenë të gatshëm për ndryshim , të sjellin metoda innovative në një nivel më të lartë, të popullarizojnë TIK dhe teknologjitë innovative sociale , zakonisht në ambientin rregullatorë, të krijojnë një infrastrukturë të re dhe përdorimin e TIK dhe zgjidhjen e ndryshimeve sociale të sotme.

Për të aplikuar , regjistrohuni KETU