Home / Kurse dhe Trajnime / Programi Vullnetar Veror 2017 në Lisbonë, Portugali

Programi Vullnetar Veror 2017 në Lisbonë, Portugali

Afati i fundit për të aplikuar: 23 Korrik 2017

 

Vendi: Lisbon, Portugali.
Organizator: Associação Spin.

Jeni person entuziast? Dëshironi të bëni ndryshimin me ato c’ka bëni? Ju pëlqen të takoni njerëz të rinj nga e gjithë bota dhe të ndani kulturat? Nëse ju e gjeni veten në këto pika, atëhere jeto në Lisbon! Ky program është për ju!

Jetesa në Lisbon! Programi ju jep ju mundësinë të bëni dicka ndryshe në periudhën e pushimeve tuaja!  Mundësi për të bërë diferencën në një komunitet dhe të takosh njerëz nga gjithë bota. Të hyni në kulturën portugeze dhe të coni në vendin tuaj një ekperiencë të pa harrueshme duke ndihmuar të tjerët.

Dëshironi të keni një verë të përkryer dhe të bëni shumë qejf duke i dhënë shoqërisë dhe të mësoni gjëra të reja? Nëse po, atëhere apliko tani për Programin Vullnetar Veror!

Kriteret:

Ju duhet të jeni mbi 18 vjec për të marrë pjesë në këtë program.

Akomodimi:

Akomodimi dhe ushqimi do të sigurohet nga Organizata Spin.  Ushqimi do të përfshijë mëngjesin, drekën dhe darkën. Për më shumë informacion rreth akomodimit dhe ushqimit ju lutem klikoni KETU ose kontaktoni në email:  [email protected]

 

APLIKONI ONLINE 

– Aktivitetet dhe datat >>> www.a-spin.pt/liveit/?page_id=41
– Akomodimi >>> www.a-spin.pt/liveit/?page_id=66
– Tarifa për pjesëmarrje >>> www.a-spin.pt/liveit/?page_id=39

Vizitoni faqen zyrtare