Home / Njoftime dhe Aktivitete / Programe ndërkombëtare verore nga Universiteti i Cambridge

Programe ndërkombëtare verore nga Universiteti i Cambridge

Universiteti i Cambridge organizon International Summer Programmes në datat : 8 Korrik-18 Gusht 2018, ku do të mbahen mbi 180 kurse për programet; Bota Antike dhe ajo Klasike, Shkrim Kreativ, Kurturë Artistike dhe Vizuale, Histori, Literaturë, Studime Mesjetare.
Ofrohet gjithashtu një program i metodologjisë ligjore dhe anglishte ligjore i përshatshëm për avokatët dhe studentët e drejtesisë.
Aplikimet hapen në Dhjetor dhe në websiten e universitetit do të këtë detaje të plota mbi programet, datat, mundësitë e akomodimit dhe tarifat bashkë me mënyrën e aplikimit online; www.ice.cam.ac.uk/intsummer.
Të interesuarit mund të kontaktojnë në adresën e e-mail: [email protected]