Home / Njoftime dhe Aktivitete / Primavera Sound Music Festival | Barcelonë 30 Maj – 3 Qershor 2018.

Primavera Sound Music Festival | Barcelonë 30 Maj – 3 Qershor 2018.

Primavera Sound music festival | Barcelonë 30 Maj – 3 Qershor 2018.

 

Ky është një nga festivalet më të rëndësishëm në botë i cili ka një audiencë të lartë ndërkombëtare.

Të gjithë anëtarët e Kartës Rinore Evropiane do të përfitojnë zbritje çmimi për blerjen e hershme të biletave, të cilat kanë dalë në shitje ditën e djeshme. Për shkak se vitin e kaluar biletat u shitën të gjitha brenda një muaji, nëse jeni të interesuar për t’u bërë pjesë e këtij festivali, ju rekomandojmë t’i prisni biletat sa më shpejtë të jetë e mundur. Artistët pjesëmarrës në këtë festival janë të nivelit të parë ndërkombëtar.

Zbritja për anëtarët e Kartës Rinore Evropiane është 35 euro (çmimi normal i biletës është 215 euro ndërsa për kartëmbajtësit është 180 euro) dhe është e vlefshme për katër ditët e festivalit.

Biletat me zbritje çmimi janë të disponueshme online dhe mund të blihen në dy website, duke përdorur kodin “kracr68t”. Këtë zbritje mund ta përfitojnë vetëm të rinjtë të cilët do të paraqesin kartën e tyre rinore së bashku me një mjet identifikimi.

Biletat mund t’i blini këtu:

https://www.redtkt.com/festivals/primavera-sound-2018-abono-carnet-jove/barcelona (tarifë 5 euro për blerjet online)

http://www.ticketmaster.es/event/6519?CL_ORIGIN=ORIGIN6&brand=base_mb_es (tarifë 11 euro për blerjet online)

Më shumë informacion do të gjeni në faqen zyrtare: www.primaverasound.com

Mos harroni, anëtarët e Kartës Rinore kanë mundësinë të përfitojnë në më shumë se 8,000 oferta në fusha të ndryshme në Catalonia, ku shumica e tyre janë në interes të të rinjve turist që vijnë nga vende të ndryshme si psh: hostel, hotel, muzeume, aktivitete, ushqim etj.

 

Top 10 bizneset në Catalonia