Home / Njoftime dhe Aktivitete / Prezantimi i Kartes Rinore Evropiane tek Institucioni Arsimor Profesional Time Center

Prezantimi i Kartes Rinore Evropiane tek Institucioni Arsimor Profesional Time Center

Gjatë prezantimit tek Institucioni Arsimor Profesional Time Center duke informuar të rinjtë për ofertat dhe avantazhet që ata mund të përfitojnë me pajisjen me “Kartën Rinore Evropiane”.

Ju ftojmë të aplikoni online për ”Kartën Rinore Evropiane” në: www.kartarinore.al . Të gjithë të rinjtë nga mosha 14 deri në 30 vjeç, mund të përfitojnë shumë oferta në Shqipëri dhe Evropë. Për të pare ofertat në Shqipëri dhe në vendet evropiane, klikoni në www.kartarinore.al, ose www.eyca.org

Pë më shumë informacion rreth kartës, klikoni në: www.youtube.com/watch?v=Y2WBkn10dYk