Home / Njoftime dhe Aktivitete / Prezantim i Kartës Rinore Evropiane te Universiteti Bedër

Prezantim i Kartës Rinore Evropiane te Universiteti Bedër

Dje gjatë prezantimit të “Kartës Rinore Evropiane” tek Universiteti Bedër , duke prezantuar tek studentët avantazhet, ofertat dhe zbritjet e çmimeve që ata do të përfitojnë duke u pajisur me këtë kartë, si edhe mundësitë për pjesëmarrje në projekte, trajnime dhe intership brënda dhe jashtë vendit.
Duke falenderuar të gjithë studentet e pranishëm, i ftojmë të aplikojnë online për kartën në www.kartarinore.al