Home / Njoftime dhe Evente / Po kërkoni akoma një mënyre se si të punoni në Boston?

Po kërkoni akoma një mënyre se si të punoni në Boston?

dream careers

Ne mund të ju ndihmojme, falë “Dream Careers” kjo është e mundur dhe është mënyra më e mire për ta realizuar këtë. Sepse, “Dream Careers” ju ndihmon me te gjitha aspektet e koordinimit në këtë hap të rëndësishëm për karrieren tuaj.
Hapi 1: Aplikoni & regjistrohuni. Mund të regjistroheni tek apply.SummerInternships.com

  • Duhet të perdorni kodin promocional ‘DREAM’ për të aplikuar për vetëm 10$.

Hapi 2: Karakteristikat e programit: Pasi të jeni regjistruar dhe të bëni pagesen, kujdesemi ne për të tjerat si shkollimin tuaj, do të mbulojme cdo gjë që ju duhet për tu nisur- shtepi verore, udhëtimet në fundjave, evente, kreditet akademike, takimet me stafin dhe shumë të tjera.

Hapi 3: Pasi të jeni regjistruar, ju do të  punoni me koordinatorin tuaj të Intershipit I cili do të ri-formuloj rezymene tuaj, të permiresojë aftësitë në intervistë, dhe tju ndihmojë të siguroni një intership sa më të mirë në të cilin do të ngeleni të kënaqur-ose do të  merrni paratë mbrapsht!
Mbi 13,000 studentë kane nisur karrieren e tyre tek “Dream Careers” dhe kanë fituar eksperience në shume qytete rreth e qark botës. Filloni dhe ju tuajën sot duke aplikuar
tek www.SummerInternships.com, sepse sa me herët te regjistroheni aq me teper mundësi do të keni, që të pranoheni.
Dream Careers,

800-251-2933
www.SummerInternships.com

Facebook: Facebook.com/dreamcareers

Twitter: Twitter.com/dreamcareers