Home / Njoftime dhe Aktivitete / Njoftim – Seminar nga Zyra Kombëtare e Erasmus +

Njoftim – Seminar nga Zyra Kombëtare e Erasmus +

Do të organizohet një seminar nga Zyra Kombëtare e Erasmus + në Fakultetin e Shkencave Sociale, për të dhënë informacione mbi bursat ndërkombetarë të programit Erasmus+ që ju jep mundësinë të studioni 6 muaj ose 1 vit në Universitetet më të mira Evropiane. 🇦🇱🇪🇺

Aktiviteti do të organizohet më datë 17.05.2018 ditën e enjte ora 16.00 në sallën Aula Magna.
Jeni të mirëpritur të gjithë ju që dëshironi të përjetoni një eksperiencë studimore si studente evropiane, të jeni të pranishëm për tu informuar.